Ventilatori Ekstraktor Winflex VKO 150

Ventilatori Ekstraktor Winflex VKO 150

Çmim: 22 €

Ventilatori Winflex është prodhuesi ventillatorve më të njohurë ne Europë. Me fabrika ne Ukrainë, resursa të medha dhe fuqi puntore të lirë, Winflexi ka aritur prodhimin e ventilatorve ektstraktor me një nivel profesional por me çmime shumë të volitshum.

Gjithashto është perfekt për toaleta, dhoma, wc-a, kupatilla etj..

VKO150 është ventilator ekstraktor cili ka një shpejci me kapacitet 300M3/h. Është varianta ekonomike për ti fladitë sjalicat 250W, 400W dhe 600W.