Ventilatori Ekstraktor Winflex VKO 125

Ventilatori Ekstraktor Winflex VKO 125

Çmim: 19.99 €

Ventilatori Winflex është prodhuesi ventillatorve më të njohurë ne Europë. Me fabrika ne Ukrainë, resursa të medha dhe fuqi puntore, Winflexi ka arritur prodhimin e ventilatorve ekstraktor me një nivel profesional por me çmime shumë të volitshum.

VKO125 është ventilator ekstraktor cili ka një shpejci me kapacitet 185M3/h. Është varianta ekonomike për ti fladitë sjalicat 250W dhe 400W.

Gjithashtu është perfekt për toaleta, dhoma, wc-a, banjo, etj..

Diametri 125mm, Kapaciteti 185M3/H.

Konzumon 16w rryme.

Winflex ! 125