Ventilatori Ekstraktor Winflex TT 150 U

Ventilatori Ekstraktor Winflex TT 150 U

Çmim: 126 €

WINFLEX TT 150 U Kompaniai Winflex është prodhuesi ventillatorve prej më të njohurë ne Europë. Me fabrika ne Ukrainë, resursa të medha dhe fuqi puntore të lirë, Winflexi ka aritur prodhimin e ventilatorve ektstraktor me një nivel profesional por me çmime shumë të volitshom.

WINFLEX VK 150 TT është ventilator ekstraktor me potenciometër dhe termostat me sondë cili mundët me punu prej shpecijav të vogëla teri te shpecitë dhe kapaciteti i madh. Kapaciteti airimit maksimal i VK 150 TT është 552M3/H

 

Diameter input/output : 150 mm

Flow rates min / max : 467 m3/h / 552 m3/h

Consumption : 30 to 60 W (depending on the flow rate applied)

Intensity : 0.17 to 0.27 A.

Sound level (at 3 meters) : 33 dBA (to 467 m3/h) or 44 dBA (to 552 m3/h).

Temperature maximum supported: 60°C

Design in high quality plastic.

Seal of protection: IP X4.

plug IEC male (supplied)