Ventilatori Ekstraktor Winflex 315 U

Ventilatori Ekstraktor Winflex 315 U

Çmim: 210 €

Kompaniai Winflex është prodhuesi ventillatorve i më të njohurë ne Europë. Me fabrika ne Ukrainë, resursa të mdha dhe fuqi puntore të lirë, Winflexi ka aritur prodhimin e ventilatorve ektstraktor me një nivel profesional por me çmime shumë të volitshum.

WINFLEX VK 315 U është ventilator ekstraktor me potenciometër dhe termostat me sondë cili mundët me punu prej shpecijav të vogëla teri te shpecitë dhe kapaciteti i madh. Kapaciteti maksimal i VK 250 UFO është 1340m3/h Diametër 315mm Është i përshtatshom për tenda, dhoma, dhe sera. Sonda termostatit është 3 metra e gjat. 1 vjet garancion! Voltage: 230V ● Frequency: 50Hz ● Current: 0.88A ● 200W power consumption ● Maximum air capacity 1340 m³ ● 789.26 CFM ● 372.52 l / s ● 0.37252 m³ / s ● 22378 ● RPM: 2655 min -1 ● Sound level 3m: 50 [dBA] ● Maximum T ° of the air transported -25 +50 ° C ● Protection: class IP X4 ● Weight: 4.85 kg ● Ø extraction Size: 315mm