Termohigrometri klasik

Termohigrometri klasik

Çmim: 12 €

Termohigrometri klasik mbat temperaturën dhe lagështijën te lokacioni i paisjës. Matja e temperaturës dhe lagështijës është shumë me rendsi për rezultatet maksimale në kopshtin juaj!