SYLVANIA HPS GROLUX POÇI 600W

SYLVANIA HPS GROLUX POÇI 600W

Çmim: 36 €

Sylvania është poç i kualitetë të larte dhe Sylvania sikur kompani prodhuese punon me shumë se 100 vjet. Poçat jan me origjinë nga Belgjika dhe garantojnë kualitetë të larte dhe çmim të volitshem.

Sylvania Grolux 600w është HPS poç i cili është e mjaftushme për të gjitha periudha të zhvillimit të bimve, prej filizit deri te lulzimi.

Slyvania HPS 600w poçi duhët të lidhët me 600w balast.

 

The Sylvania Grolux 600W is a light bulb High Pressure Sodium releasing 90 000 lumens.It is ideal for the growth (30% blue) and bloom thanks to its spectrum expanded,in spaces of sizes large (up to 120×120 cm).

Only to be used with a ballast 600W.