SYLVANIA HPS GROLUX POÇI 400W

SYLVANIA HPS GROLUX POÇI 400W

Çmim: 27 €

Sylvania Grolux 400W 30% BLU Sylvania është poçi I kualitetë të larte dhe Sylvania sikur kompani punon ma shumë se 100 vjet. Poçat jan me origjinë nga Belgjika dhe garantojnë kualitetë të larte dhe çmim të volitshom.

Sylvania Grolux 400w është HPS poç i cili është i mjaftueshem për të gjitha periudha të zhvillimit të bimve, prej filizit deri te lulzimi.

Sylvania hps Grolux growth / flowering
Sylvania Grolux the 400W high pressure sodium lamp emitting 50,000 lumens. It is ideal for growth (30% more blue) and flowering with its expanded spectrum.

Use only with a 400W ballast.