SUPERPLANT MH POÇI 600W

SUPERPLANT MH POÇI 600W

Çmim: 42 €

Superplant 600W MH (metal halidë) Temperatura ngjyrës është 5000K dhe jep dritë të bardh dhe të kaltërt për zgjerimin dhe rritjën maksimale të bimëve në periudhën e filizit, vegjetacionit dhe gjelbrimit.

Kjo llambë përdorët vetëm se në periudhat e filizit dhe gjelbrimit por në periudhën e lulzimit është e nevojitshme çe të zavensohet me lambë 2000K – 2400K siç përshembull HPS.

Sistemet MH mund të japin 20% rritje më të shpejtë dhe ma të gjerë në krahasim me HPS poçat të cilat jan të mjaftushme për ty dy periudha.

600w MH poçi është i mjaftueshëm për 2m2 në periudhën e vegjetacionit të bimëve.