SUPERPLANT MH POÇI 400W

SUPERPLANT MH POÇI 400W

Çmim: 31 €

Superplant 400W MH (metal halidë) Temperatura ngjyrës është 5000K dhe jep dritë të bardh dhe të kaltërt për zgjerimin dhe rritjën maksimale të bimëve në periudhën e filizit, vegjetacionit dhe gjelbrimit.

Kjo llambë përdorët vetëm se në periudhat e filizit dhe gjelbrimit por në periudhën e lulzimit është e nevojitshme çë të zavendsohët me lambë 2000K – 2400K si përshembull HPS.

Sistemet MH mund të japin 20% rritje ma të shpejtë dhe ma të gjanë në krahasim me HPS poçat të cilat jan të mjaftushme për dy periudha.

400w MH poçi është e mjaftushme për 1.5m2 në periudhën e vegjetacionit të bimëve.