SUPERPLANT MH POÇI 250W

SUPERPLANT MH POÇI 250W

Çmim: 26 €

Superplant 250W MH (metal halidë) Temperatura ngjyrës është 5000K dhe jep dritë të bardh dhe të kaltërt për zgjerimin dhe rritjën maksimale të bimëve në periudhën e filizit, vegjetacionit dhe gjelbrimit.

Kjo llambë përdorët vetëm se në periudhat e filizit dhe gjelbrimit por në periudhën e lulzimit është e nevojitshme çë të zavensohet me lambë 2000K – 2400K siç për shembull HPS.

Sistemet MH mund të japin 20% rritje ma të shpejtë dhe ma të gjerë në krahasim me HPS poçat cilat jan të mjaftushme për ty dy periudha.

250w MH poçi është i mjaftueshem për 1m2 në periudhën e vegjetacionit të bimëve.