SUPERPLANT HPS POÇI 600W
  • SUPERPLANT HPS POÇI 600W

SUPERPLANT HPS POÇI 600W

Çmim: 32 €

Superplant 600W është poçi me natrium me shtypje të nalt (HPS), cila emiton 78,000 lumen.

Është e mjaftushme për vegjetacionin/gjelbrimin por gjithashto për periudhën e lulzimit. Superplant 600W ka temperaturën e ngjyrës 2100K dhe është e mjaftushme për hapsira 100x100cm – 120x120cm.

 

The SUPER HPS 600W SUPERPLANT is a High Pressure Sodium bulb.

It ensures growth and flowering in spaces of more than 1m². 

To be used only with a 600W ballast.