SUPERPLANT HPS POÇI 400W
  • SUPERPLANT HPS POÇI 400W

SUPERPLANT HPS POÇI 400W

Çmim: 21 €

Superplant 400W është poçi me natrium me shtypje të nalt (HPS), cila emiton 48,000 lumen. Është e mjaftushme për vegjetacionin/gjelbrimin por gjithashto për periudhën e lulzimit. Superplant 400W ka temperaturën e ngjyrës 2100K dhe është e mjaftushme për hapsira prej 80x80cm teri te 100x100cm.

Ky poç përdorët vetëm me 400W balast. Dhe fyti është E40.