SUPERPLANT HPS POÇI 250W

SUPERPLANT HPS POÇI 250W

Çmim: 18 €

Poçi HPS Superplant 250W është sjalicë me natrium me shtypje të nalt (HPS), cila emiton 28,000 lumen.

Është e mjaftueshme për vegjetacionin/gjelbrimin por gjithashtu për periudhën e lulzimit. Superplant 250W ka temperaturën e ngjyrës 2100K dhe është e mjaftushme për hapsira 60x60cm – 80x80cm.

Ky poç përdorët vetëm se me 250W balast. Dhe fyti është E40.