SUPER-FIX mbajtëse për reflekorë

SUPER-FIX mbajtëse për reflekorë

Çmim: 10 €

SUPER-FIX mbajtse fleksibile të cilet punën e ngritjës dhe zbritjës të reflektorit e lehtesojnë.