REFLEKTOR AIROR VITRE SUPERCOOL 200MM
  • REFLEKTOR AIROR VITRE SUPERCOOL 200MM

REFLEKTOR AIROR VITRE SUPERCOOL 200MM

Çmim: 90 €

REFLEKTORI VITRE SUPERCOOL 200MM është reflektorë katëror prej gjamit me dimenzione të medhaja dhe është produkët perfekt kur kualiteti dhe kuantiteti jan me rendesi. Me çmim shumë të volitshom, dimenzione të medhaja dhe hyrjën 200mm ky reflektor është zgjidhja ekonomike më e mira për kopshtin tuaj!