REFLEKTOR AIROR MONSTER 200MM
  • REFLEKTOR AIROR MONSTER 200MM

REFLEKTOR AIROR MONSTER 200MM

Çmim: 146 €

Reflektori Monster Warrior 200mm Reflektori Monster është reflektor katëror prej gjamit (cooltube metoda) me dizajnë dhe teknologji të nalt. HPS dhe MH poçat prodhojnë temperaturë të nalt dhe ky reflektor siguron temperaturën e ulët tek bimët e juaj. Për ftohjën e HPS dhe MH poçat me këtë reflektor është e nevojitshme çë të përdorët ventilatori extraktor.

Monster Warrior reflekton 99% të dritës dhe garanton suksese të nalt në kopshtin tuaj!

Reflektori Monster Warrior është kompatibil me poçat HPS/MH 250W, 400W, 600W, dhe 1000W.