Propagator SERRE RIGIDE 52CM

Propagator SERRE RIGIDE 52CM

Çmim: 22 €

Propagator SERRE RIGIDE 52CM është propagator kulalitet. Është perfekt për klonim dhe propagim. Siguron temperaturën dhe lagështiën e nevojitshme