PLATINIUM – PROPAGATOR 84 MAXI
  • PLATINIUM – PROPAGATOR 84 MAXI

PLATINIUM – PROPAGATOR 84 MAXI

Çmim: 24 €

Propagator PLATINIUM Grande është propagator kulalitet. Është perfekt për klonim dhe propagim. Siguron temperaturën dhe lagështiën e nevojitshme

Dimenzionet 90x40x32cm Kapacitet 84 rraj