Programator mehanik
  • Programator mehanik

Programator mehanik

Çmim: 6 €

Programatori mekanik ka detyrë për ti dhezur dhe fikur paisjet tuaja. Programatori mekanikë siguron çë dritat dhe paisjet e ndryshme te fikën dhe dhezën për qdo ditë në kohën e dëshirushme.