Platinium SensiStar Premium Bloom 1L

Platinium SensiStar Premium Bloom 1L

Çmim: 45 €

Platinium Sensistar BLOOM PREMIUM

NPK (AZOTI – FOSFORI – KALIUM) SensiStar Bloom : Koncentrat NPK 5-12-15 me përmbajtje të PK 13/14 dhe kalcium, magnezium.

Platinium SensiStar Bloom është njëri prej plehrave më të koncentrum në treg. Përdorë nanoteknologji moderne cila mundëson çë formula të përmban të gjitha elemente të nevojitshme për bimët. SensiStar përdoret për të gjitha supstrate (dheu, hydro, coco). Është plehër komplet. Sensistar Bloom i përmban të gjitha elemente të cilët i nevojitën bimëve në periudhën e lulzimit dhe garanton suksese maksimale tek frutat e bimve.

SensiStar Bloom është njëri prej plehrave mineral më të pasur më kalcium dhe magnezium në treg. Nanoteknologjija të cilën e përdore ja mundëson çë të përmban ma shumë kalcium dhe magnezium se plehërat tjerë mineral në treg. Poashtu është super i koncentrum dhe shisha prej 1L peshon 1.8kg.

Vendprodhimi i këti produkti është Franca. Është njëri prej produkteve më të njohur në Francë për lulzimin e bimëve për ta arritur maksimumin dhe suksesin.

0% Ngjyra artificiale 0% Urea 0% Klorid 0% Sodium

SensiStar Bloom PREMIUM është formul super e koncentrume për ta aritur maksimumin në periudhe të lulzimit.

SensiStar Grow & Bloom është plehër komplete dhe përmbajnë të gjitha elementet të cilet ju nevojitët prej periudhës të filizit teri te periudha e lulzimit.