Platinium Organic Bloom 1L

Platinium Organic Bloom 1L

Çmim: 21 €

Platinium Organic Grow/Bloom 1L Organic Grow NPK 3-2-4 Organic Bloom NPK 2-2-6

NPK (AZOTI – FOSFORI – KALIUMI) Platinium Organic Grow edhe Organic Bloom jan plehëra 100% organik dhe natyral. Platinium Organic është plehri më i koncetruar në treg. Ndonjëher është edhe deri në 4x ma shumë i koncentruar se plehrat organik të Holandës. Është i maruar prej materijaleve më të mirë organike. Platinium Organic Grow/Bloom e ushqejnë dheun edhe bimën. Bimët ritën të forta, të bukura dhe të mdhaja.

Platinium Organic Grow edhe Organic Bloom i përmbajnë të gjitha elementet të cilat ju nevojitën bimeve tuaj për të aritur maksimumin e tyre në mnyre organike dhe natyrale.

Produkt numër 1 në Francë!

Ogranic Grow përdorët për periudhën e filizit edhe gjelbrimit/vegjetacionit ndersa Organic Bloom përdoret për periudhën e lulzimit! Këto 2 formula Grow edhe Bloom jan të gjithat çka ju nevojitët prej filimit deri në fund.