Platinium Hidropon 50L
  • Platinium Hidropon 50L

Platinium Hidropon 50L

Çmim: 21 €

Platinium Hidro Miks 50L

Platinium Hidro miks është medij hidroponik topa të glinës për hidroponi. Jan me PH të stabilizumë dhe kualitet të nalt.