Platinium CLONE X 30ml
  • Platinium CLONE X 30ml

Platinium CLONE X 30ml

Çmim: 12 €

Platinium Clone X është hormon për promovimin e rrënjeve të bimëve. Për ti ndimu lulës me qit rraj dhe për klonim të sukseshom. Është produkt numër 1 tek klonimi dhe reprodukcioni i bimëve