PHILIPS MASTER SON-T-PIA PLUS POÇI 600W
  • PHILIPS MASTER SON-T-PIA PLUS POÇI 600W

PHILIPS MASTER SON-T-PIA PLUS POÇI 600W

Çmim: 52 €

PHILIPS MASTER SON-T-PIA PLUS 600W është poçi më i fuqishem në treg prej poçave 600w. Teknologjija e përdorur në këtë poç garanton maksimumin kur mirën parasysh lumenat, afati jetës dhe kualiteta prodhimit. Son-T është HPS poç i cili mjafton prej periudhës të filizit deri te periudha e lulzimit.

Është e mjaftushme për 1.5m2

 

Ecotax0.20
Power (Watts)600
Bulb typeHPS
Recommended use phaseflowering
Color spectrum (degrees K)2000
Max crop area (m2)1.5