LUMATEK DARK DIMMABLE 600W
  • LUMATEK DARK DIMMABLE 600W

LUMATEK DARK DIMMABLE 600W

Çmim: 149 €

Balast Digjital LUMATEK 600

Balasti Digjital LUMATEK është Balast I gjeneratës të re cili ka mundësi çe ta ndron fuqijën prej 250W – 600W.

Është Balast I kualitetës dhe tehnologjisë të nalt.