Karbon filtër PRIMA KLIMA 150mm 700m3/h

Karbon filtër PRIMA KLIMA 150mm 700m3/h

Çmim: 89 €

Karbon filtër PRIMA KLIMA 700m3/h

Prima Klima filterat përdorin karbon të aktivizuar dhe garantojnë filtrimin e airit deri të 95%, por në do raste edhe teri te 100%

Kapaciteti 700m3/h Dimenzione 200mm x 500mm Diametëri hyrjës është 150mm Është efektiv për minimum një vjet. Pesha : 9.4kg . Për me përdorur këtë filter është e nevojitshme me pas ventilator ekstraktor.