Karbon filtër PRIMA KLIMA 200mm 1100m3/h

Karbon filtër PRIMA KLIMA 200mm 1100m3/h

Çmim: 164 €

Karbon filtër PRIMA KLIMA 1100m3/h

Prima Klima filterat përdorin karbon të aktivizuar dhe garantojnë filtrimin e airit teri të 95%, por në do raste edhe teri te 100%

Kapaciteti 1100m3/h Dimenzione 200mm x 500mm Diametëri hyrjës është 200mm Është efektiv për minimum një vjet. Pesha : 9.4kg . Për me përdorur këtë filter është e nevojitshme me pas ventilator ekstraktor.