HUMIDIFIER 4L – ULTRAMIST
  • HUMIDIFIER 4L – ULTRAMIST

HUMIDIFIER 4L – ULTRAMIST

Çmim: 49.90 €
Shtë i pajisur me një rezervuar plastik anti-bakterial që do të jetë shumë i lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur.
Ju gjithashtu do të jeni në gjendje të kontrolloni më mirë lagështinë e hapësirës tuaj në rritje falë një prizë të rregullueshme të mjegullës.