GHE Tripack Flora Series 500ml
  • GHE Tripack Flora Series 500ml

GHE Tripack Flora Series 500ml

Çmim: 25 €

GHE TRIPACK FLORA SERIE 500ml

GHE Tripack përmban: 500ml FloraGro 500ml FloraBloom 500mlFloraMicro

GHE Tripack ka të gjithat mineralet dhe vitaminat cilat ju nevojitën bimve të juaja!

Gratis PH minus!