GHE FloraMicro 1L

GHE FloraMicro 1L

Çmim: 15 €

GHE FloraMicro 1L GENERAL HYDROPONICS Flora Series

Produktet General Hydroponics Europe jan me origjinë Amerikane. Është fruit në të cilin jan të investuar 20 vjet investigime shkenctare për ta aritur një produkt kualitet dhe fleksibil. Flora Series është linja më e njohur e General Hydroponics por gjithashtu edhe produkti më i preferuar në SHBA.

Flora Series është plehër mineral trikomplet. Përmban 3 lloje të ndryshme dhe kombinimi mes këtyre tre llojeve të plehërave ju mundëson çë të përshtateni nevojat e sakta për kulturën e juaj.

Formula unike është krijuar nga Dr. Cal Herrmann, specialistë i ujitjës në NASA me bashkpunim me Univerzitetin Davis në Kaliforni. Dr. Herrman ende punon në GHE. Në mes të këtyre tre produkteve të përdorur nga NASA, është një sinergji e cila ju mundëson çë të përshtatëni të gjithave nevojave të bimëve tuaja.

FloraGro FloraBloom FloraMicro GHE Flora Series është plehër trikomplet të cili i përmban të gjitha elemente të cilat ju nevojitën prej periudhës të filizit deri te periudha e lulzimit.

GHE Flora Series garanton çmimë të volitshëm dhe kualitet të lartë! Është preferenca e Agro hobistav nga SHBA. Përmban PH korektor minus për ta arritur maksimumin tek nevojat e bimëve.