GHE FloraKleen 1L

GHE FloraKleen 1L

Çmim: 15 €

GHE Florakleen është solucion për degradimin e mineraleve dhe pastrimin prej tyre. Përdoret në fazet e fundit për ti pastruar bimet prej mineraleve për aritjën e shijës maksimale. Gjithashtu përdoret tek bimët cilat jan të helmume me shumë plehër për ta pastruar plehrin.