ETI DUO 600W

ETI DUO 600W

Çmim: 60 €

Balast magnetik ETI DUO 600. Pranonë MH dhe HPS 600W. Është me sigurim termal dhe me starter të integruar.

Vendi prodhimit: Spanja.

Një vjet Garancion!