ETI DUO 400W

ETI DUO 400W

Çmim: 62 €

Balast magnetik ETI DUO 400. Pranonë MH dhe HPS 400W. Është me sigurim termal dhe me starter të integruar.

Vendi prodhimit: Spanja.

Një vjet Garancion!