ETI DUO HPS MH 250W

ETI DUO HPS MH 250W

Çmim: 49 €

Balast magnetik ETI DUO 250. Pranonë MH dhe HPS 250W. Është me sigurim termal dhe me starter të integruar.

Vendi prodhimit: Spanja.

Një vjet Garancion!