ELT 600W Balast HPS/MH

ELT 600W Balast HPS/MH

Çmim: 80 €

Balast Trafo magnetik ELT 600W

Pranonë MH dhe HPS 600W. Është me sigurim termal dhe me starter të integruar.

Vendi prodhimit: Spanja.

Një vjet Garancion!

 

  • Puissance : 600W
  • Courant : 3.10 A
  • 220-230-240V pour 50Hz,
  • Dimensions : 10.5 x 9.15 x 23.1 cm
  • Coil de 200ºC
  • Poids : 7 Kg