Bluelab PH matësi
  • Bluelab PH matësi

Bluelab PH matësi

Çmim: 105 €

Bluelab Ph matësi, plotësisht rezistentë ndaj ujit!

Pse të matni pH dhe temperaturën?
Merrni bazat e rritjes së duhur, çdo herë!
Bimët në rritje të shëndetshme, ashtu si njerëzit, kanë nevojë për një dietë të ekuilibruar të ushqyesve të duhur (ushqimit). Sidoqoftë, bimët mund të përdorin këto lëndë ushqyese vetëm kur zgjidhja ushqyese është brenda një varg të caktuar pH.

Nga pikëpamja e kimisë së ujit, pH (Hidrogjeni i mundshëm) luan një rol kryesor në bërjen e ushqyesve në tretësirën tuaj në mënyrë që ato të mund të arrihen nga bimët e juaj. Kjo është arsyeja pse nëse tretësia ushqyese e juaj në rritje bëhet shumë acide ose tepër alkaline, bimët nuk do të jenë në gjendje të marrin qasje në lëndët ushqyese që duhet të rriten. Temperatura e zgjidhjes suaj në rritje është po aq e rëndësishme, pasi të keni një zgjidhje që është shumë e nxehtë ose shumë e ftohtë mund të ndikojë në shkallën dhe strukturën e rritjes.

Për t’i ndihmuar bimët e juaj të lulëzojnë, merrni bazat korrekte duke matur pH dhe temperaturën për t’u siguruar që këto janë gjithmonë në intervalin optimal.

Bluelab PH pen !
Made in New Zealand !