Bluelab EC matësi
  • Bluelab EC matësi

Bluelab EC matësi

Çmim: 105 €

Bluelab EC matësi, plotësisht rezistentë ndaj ujit ! 

EC matësi (matësi përçueshmërisë elektrike) Bluelab!

Një zgjidhje e mirë si alet dore për matjen e përçueshmërise elektrike dhe temperaturës të tretësirës ushqyese në rezervuare, bazena, etj.

Karakteristikat e produkteve / Përfitimet
Plotësisht rezistent ndaj ujit, jo vetëm i qëndrueshëm ndaj ujit!
Njësi matëse të zgjedhura në mënyrë që të mund të personalizoni me preferencat e juaja.
Elektrodë e sheshtë për pastrim dhe mirëmbajtje më të lehtë!
Mbajeni funksionin e leximit për të kapur çdo matje me lehtësi.
Kompensimi automatik i temperaturës për lexime të sakta kudo!
Funksioni automatik për të zgjatur jetën e baterisë!
Bateria alkaline 1 x AAA e përfshirë!

Detajet e periudhës së garancisë së produktit
Kalo në fund të galerisë së imazheve
Manualet e produktit dhe Baza e njohurive

Pse të matni përçueshmërinë dhe temperaturën të tretësirës ushqyese?
-Kuptimi i bazave të shëndetit të bimëve
-Të gjitha bimët kanë nevojë për qasje në sasinë e duhur të ushqimit (ushqyesve) në mënyrë që ato të mund të rriten dhe të lulëzojnë. Bimët e ushqyera me më shumë pleher ose nën-ushqyese të bimëve tuaja mund të rezultojnë në humbjen e burimeve të shtrenjta ushqyese.

Mënyra më e lehtë për të mbajtur shënimin e sasisë së ushqyesve në tretësirën ushqyese është të matni rregullisht EC (përcjellshmërinë), e cila i referohet përmbajtjes totale jonike (kripërave të tretura) në një zgjidhje. Nga një këndvështrim shkencor, kur shtohen lëndë ushqyese, kjo krijon mundësinë që energjia elektrike të lëvizë përmes një zgjidhjeje, duke rritur përçueshmërinë elektrike.

Matja e temperaturës së tretësirës ushqyese është po aq e rëndësishme, pasi – nëse është shumë e nxehtë ose shumë e ftohtë – kjo mund të ndikojë në rritjen dhe strukturën e bimëve.

Një zgjidhje kompakte dhe moderne!
Matje të sakta dhe të personalizueshme
Duke siguruar lexime të shpejta dhe të sakta në klikimin e një butoni, mund të jeni të sigurt se EC matësi Bluelab i përshtatshëm për përdoruesit do t’ju japë rezultate të besueshme, çdo herë.

Për më tepër, ky produkt ofron një sërë njësish matëse të ndërtuara, kështu që ju do të jeni në gjendje ta rregulloni atë sipas preferencës tuaj. Për leximet e përcjellshmërisë, ju mund të zgjidhni midis EC, CF, PPM 500 (TDS) ose PPM 700; për temperaturën, ju mund të zgjidhni ˚C ose ˚F.

Projektuar dhe ndërtuar në Zelandën e Re me kultivuesit, për kultivuesit!

Të gjitha produktet tona janë të dizajnuara për kultivuesit – jo për laboratore – kështu që mund të jeni të sigurt se Bluelab PH matësi mund ti përballojë normalisht krejtat goditjet dhe punët që vijnë me përdorim të përditshëm.
Ky produkt eshte plotësisht rezistent ndaj ujit dhe do të notojë edhe kur zbarkohet në rezervuarin e juaj.

Për më shumë na vizitoni në lokacionin tonë në Prishtine !

Bluelab Conductivity Pen

A robust handheld solution for measuring conductivity and temperature on the go

SKU

PENCON
USD $97,00
Price excludes shipping and taxes
  • Fully waterproof, not just water-resistant
  • Selectable measurement units so you can customise with your preferences
  • Flat electrode for easier cleaning and maintenance
  • Hold reading function to capture every measurement with ease
  • Automatic temperature compensation for accurate readings anywhere
  • Auto-off function to extend battery life
  • 1 x AAA alkaline battery included, getting you started immediately

Bluelab EC pen !
Made in New Zealand !