Black Box Eco 150x150x200

Black Box Eco 150x150x200

Çmim: 159 €

Black Box Eco 150x150x200

Black Box Eco është tendë me kualitet të nalt.

Posedon më pakë hyrje dhe dalje se BBS Silver por garanton çmim ma të volitshum. Gjithto zip mshelsi është me kualitet të larte. Kjo tendë montohet edhe qmontohet për 5 minuta.

Prej jashtit është ngjyrë zezë ndersa prej mrenit është i mbulum me mylar për reflektim maksimal.

Black Box Eco është elegant dhe kualitet.