BIOBIZZ TopMax 500ml

BIOBIZZ TopMax 500ml

Çmim: 17 €

Biobizz Bio-Grow, Bio-Bloom, TopMax

Bio-Grow, Bio-Bloom dhe Topmax jan plehër natyral organik. Kompozitat e këti plehëri jan bazume në 100% ekstrakt organik. Biobizz është produkt i Holandës dhe është i njohur sikur produkt organik me kualitet të nalt në Holand.

Bio-Grow përdorët për periudhën e vegjetacionit dhe gjelbrimit ndersa Bio-Bloom edhe Topmax përdorën për periudhën e lulzimit. Këto tri plehëra (Bio-Grow, Bio-Bloom, Topmax) jan plehëra komplete dhe i përmbajnë të gjitha elemente të cilat ju nevojitën bimeve të juaj prej filimit deri në fund.

BioBizz është preferenca e Agro hobistav organik Holandezë!