Aptus CaMG 1L

Aptus CaMG 1L

Çmim: 57 €

Aptus CaMg 1L është aditiv me makro elemente kalcium dhe magnezium. Përveq të elementev kryesorë (NPK) kalciumi dhe magneziumi jan elementet mas meransi për kopshtin tonë dhe jan elemente të cilat shpesh mungojnë në shumë kopshte. Për ta siguruar një kopsht të shnetshom është merandsi me përdorë kalcium dhe magnezium. Aptus është brendi Holandezë profesional dhe garanton kualitet të nalt.

Aptus është ushqimi i kampionav!

MADE IN HOLLAND!