ISO-MAX 250MM 2310M³/H
  • ISO-MAX 250MM 2310M³/H

ISO-MAX 250MM 2310M³/H

Çmim: 410 €

ISO-MAX nga Can Filter Holandë

Ekstraktor i airit pa zhurrëm, me zërin e ulur!

Këtu është nxjerrësi i airit – ekstraktor i parë shumë kompakt dhe rezistent ndaj zërit dhe zhurrmës.

Nuk ka nevojë për një kuti të rëndë, metal ose instalim druri, ISO-MAX i ri nga Can Filter do t’ju sjellë rehati të shëndoshë dhe lehtësinë e instalimit.

Nxjerrësi – esktraktorë i airit cili është mbyllur në një kornizë alumini plotësisht të papërshkueshëm nga zëri.

Karakteristikat teknike:

Diametri i hyrjes dhe daljes: 250 mm.
Rrjedha: 2310m³ / orë.
Rryma (min-max): 1A – 1.7A
Konsumi i energjisë P1 (min-max): 213W – 289W
1 vjet garanci.
Shkarkoni të dhënat teknike në skedën e shkarkimit

Agro Hobby Prishtine

Made in Holland !