Kontakti

Na kontaktoni

Mirë se vini në Agro-Hobby.com

Agro-Hobby është kompania e parë në Kosovë cila mirët me distribucionin e paisjeve për kultivimin e bimëve në hapsira të mbyllta.

Agro Hobby është distributer dhe përfaqsues gjeneral i kompanisë Culture Indoor CIS me qendrim në Francë, cila është njëra prej kompanive më të fuqishme për prodhimin dhe distribucionin e paisjeve për kultivimin e bimëve në mnyrë të mbrendshme, në Evropë.

Garantojmi kualitetë me standarde Europiane! Gjithashtu çmime më të volitshme në këtë pjesë të Evropës!

Mund të na vizitoni në lokacionin tonë në rrugën Rrustem Hyseni në kryqezim me rrugën Bajram Kelmendi në Prishtinë.

Stafi jon profesional është në dispozicionin e juaj, të gjitha pytje jan të mirëseardhura!

Mësohemi së bashku kultivimin e bimëve për ta gjelbruar botën!

Agro Hobby Prishtinë.

Rr Rrustem Hyseni, 10000 Prishtinë, Kosovë.

Email: agrohobbypr@gmail.com

Tel: +386 49 490 110